JOHN DOG SZCZENIAK INDYK GĘŚ I DYNIA PUSZKA 400G
  • Obecnie brak na stanie
  • JOHN DOG SZCZENIAK INDYK GĘŚ I DYNIA PUSZKA 400G
  • JOHN DOG SZCZENIAK INDYK GĘŚ I DYNIA PUSZKA 400G

JOHN DOG SZCZENIAK INDYK GĘŚ I DYNIA PUSZKA 400G

0 opinie
Do darmowej dostawy brakuje 200,00 zł, darmowa dostawa obowiązuje od 200,00 zł

KARMA MOKRA PUMPKIN LINE JUNIOR. INDYK Z GĘSIĄ I DYNIĄ. Szlachetne mięsa z dodatkiem superfoods - dyni i kurkumy.

JOHN DOG PUSZKA 400G SZCZENIAK INDYK, GĘŚ I DYNIA

  • z dodatkiem superfoods
  • w 100% naturalna karma mokra, bez dodatku zbóż, sztucznych barwników i konserwantów

Pełnoporcjowa karma mokra dla szczeniąt wszystkich ras. PRODUKT 100% NATURALNY, BEZ DODATKU ZBÓŻ, sztucznych barwników i KONSERWANTÓW.

DLACZEGO KARMA MOKRA Z IDYKIEM, GĘSIĄ I DYNIĄ?

 INDYK to najchudsze i najmniej kaloryczne mięso drobiowe. Jest lekkostrawny, a indycza pierś zawiera korzystną proporcję kwasów omega-3 w stosunku do kwasów omega-6. Oprócz tego zawiera dużo wartościowego białka, a także witamin np. B12. Dodatkowo zawiera także kawas foliowy, niacynę, potas cynk i magnez.

GĘŚ jest jednym z najbardziej kalorycznych mięs, jednak w porównaniu z innymi gatunkami mięsa posiada wyjątkowo korzystny skład tłuszczów. Zawiera dużo kwasów jedno- i wielonienasyconych, w tym omega-3 i omega-6. W porównaniu do innych gatunków drobiu: kurczaka i indyka, jest lepszym źródłem witaminy A i żelaza.

DYNIA zawiera dużo witamin i składników mineralnych. Reguluje i wspiera pracę jelit, wspomaga układ trawienny. Działa podobnie jak prebiotyk i stymuluje wzrost pożytecznej flory bakteryjnej.

KURKUMINA (główny składnik kurkumy) również wspomaga układ trawienny i wspiera cały organizm. Należy do superfoods o naukowo udowodnionych działaniach wspierających różne funkcje organizmu.

Marka: John Dog; wyprodukowano w Niemczech.

5903769000715

Właściwości produktu

Etap życia
Junior
Młody
Wielkość rasy
Wszystkie rasy
Smak
Indyk
Waga
400 g
Seria John Dog
Pumpkin Line
Brak recenzji użytkowników.

16 innych produktów w tej samej kategorii: